catering-event-1
Vi vill att så många som möjligt ska kunna njuta av vår goda mat och våra fantastiska tårtor och desserter. Vi utökar därför vår verksamhet under hösten och erbjuder nu även mat och fika/tårtor för avhämtning eller utökning. Vi kan ordna allt från frukostpaket till era morgonmöten till bröllopstårtor eller cateringbufféer, och har ni inte möjlighet att hämta det hos oss så kör vi gärna ut det. Här nedan finns vårt fasta utbud, men eftersom vi lagar allting själva från grunden så är vi självklart flexibla och öppna för önskemål. Vi har även goda alternativ till allergiker och vegetarianer/veganer.


Bufféförslag
Tårtor och fika


Ölskola med provning och visning av Bryggeriet
Vi har ett nära samarbete med Skellefteå Bryggeri och kan erbjuda visning av Bryggeriet, ölskola och ledd provning för små och stora grupper. Här finns olika färdiga förslag, men vi är självklart lyhörda inför era önskemål.

Ölprovning (pdf)

Abonnera våra lokaler
Vi erbjuder våra lokaler som ett spännande alternativ till traditionella konferenslokaler. Vi ordnar allt från frukost till middag och nattmat för sällskap och skräddarsyr dagen efter era önskemål. Kontakta oss för offert.

Det går självklart även bra att boka våra lokaler, både café och/eller club för privata tillställningar såväl som företagsevent. Vi kan ordna bufféer i olika prisklasser till allt från enklare mingeltillställningar till mer påkostade middagsbjudningar. Kontakta oss på info@bryggcc.se för mer information.